Η επιστήμη πίσω από το NIACINMAX

Το  ταχέως απορροφήσιμο, απευθείας στα κύτταρα σύστημα παράδοσης καθιστά το NiacinMax το πιο βιοδιαθέσιμο συμπλήρωμα νιασίνης στην αγορά

Προτού μπορέσετε να επωφεληθείτε από ένα παραδοσιακό χάπι ή από ένα συμπλήρωμα σε σκόνη, πρέπει αυτό να ταξιδέψει μέσω του γαστρεντερικού σας σωλήνα πριν απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματός σας και παραδοθεί στα κύτταρα σας.

Τα συμβατικά συμπληρώματα μπορεί να χρειαστούν ένα διάστημα δύο έως τεσσάρων ωρών για να βροτν το δρόμο τους μέσα από το πεπτικό σας σύστημα. Το NiacinMax αποφεύγει το πεπτικό σας σύστημα εξ ολοκλήρου και παραδίδει τη νιασίνη απ’ευθείας στα κύτταρα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Παραδοσιακά Συμπληρώματα

Αργή δράση και αποικοδομείται στο πεπτικό σύστημα

Έγκλειστα λιποσώματα Νιασίνης

Ταχείας δράσης και αποφεύγει το πεπτικό σύστημα

Τα λιποσώματά μας αποφεύγουν το πεπτικό σύστημα με τη διείσδυση στο βλεννογόνο ιστό στο στόμα σας, παρέχοντας απευθείας τη νιασίνη στην κυκλοφορία του αίματός σας και κατ’ευθείαν στα κύτταρα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Το NiacinMax είναι ένα λεπτό σπρέι που διαλύεται στη γλώσσα σας, επιτρέποντας τη γρήγορη απορρόφηση της νιασίνης στον βλεννογόνο ιστό του στόματός σας και στην κυκλοφορία του αίματός σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Σημαίνει επίσης ότι σε αντίθεση με ορισμένα συμπληρώματα που μπορεί να σας δώσουν ενοχλητικό πόνο στο στομάχι προκαλώντας ερεθισμό της εσωτερικής του επιφάνειας – ειδικά όταν λαμβάνονται με άδειο στομάχι – το NiacinMax δεν προκαλεί παρενέργειες.

Η τεχνολογία λιποσωμικής ενθυλάκωσης του NiacinMax: Θωρακισμένης άμυνας κατά της διάσπασης των θρεπτικών συστατικών

Tα θρεπτικά συστατικά είναι ευαίσθητα. Σε ένα συνηθισμένο συμπλήρωμα που δεν έχουν και πολλές ελπίδες ενάντια στα καταστροφικά οξέα και ένζυμα στο γαστρεντερικό σωλήνα σας. Ακόμη και περιβαλλοντικά στοιχεία, όπως η υγρασία και το οξυγόνο μπορεί να αρχίσει να τα σπάνε, πριν ακόμα τα πάρετε. Στην πραγματικότητα, τα συμβατικά συμπληρώματα έχουν τόσο φτωχή βιοδιαθεσιμότητα που το 85-90% των δραστικών συστατικών μπορεί να καταλήξουν να περάσουν ως απόβλητα από το σώμα σας. Όταν αγοράζετε ένα συνηθισμένο συμπλήρωμα θα μπορούσατε κάλλιστα να πετάξετε τα χρηματά σας στα σκουπίδια.

Το NiacinMax χρησιμοποιεί μια τεχνολογία λιποσωμικής ενθυλάκωσης για την προστασία της νιασίνης μέχρι και τη στιγμή που παραδίδεται στα κύτταρα σας.

Τα λιποσώματα είναι μικροσκοπικές φυσαλίδες δύο στρωμάτων που περιβάλλουν τη νιασίνη σαν πανοπλία, την θωρακίζουν από βλάβες και την μεταφέρουν με ασφάλεια στην κυκλοφορία του αίματός σας. Μόλις βρεθεί στο αίμα σας, τα λιποσώματα συγχωνεύονται και παραδίδουν το νιασίνη απ ‘ευθείας στα κύτταρά σας. Τα λιποσώματα παρασκευάζονται από φωσφολιπίδια, που είναι ο ίδιος τύπος υλικού που συνθέτει τις προστατευτικές μεμβράνες του κάθε κυττάρου στο σώμα σας. Στην πραγματικότητα, τα σωστά φτιαγμένα λιποσώματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα σε δομή με τα κύτταρά σας.

NiacinMax

Έγκλειστα λιποσώματα Νιασίνης

Πολλά άλλα συμπληρώματα που ισχυρίζονται ότι είναι λιποσωματικά δεν χρησιμοποιούν μια αρκετά υψηλή ποσότητα φωσφολιπιδίων, ή χρησιμοποιούν χαμηλής ποιότητας, κατώτερη λεκιθίνη σόγιας για να κάνουν τα λιποσώματα τους, καθιστώντας τα αδύναμα και υποκείμενα σε διάσπαση πριν μπορέσουν να συγχωνευτούν με τα κύτταρα σας. Αυτά δεν είναι αληθινά λιποσώματα.

Έχουμε ξοδέψει χρόνια τελειοποιώντας τα ισχυρότερα, πιο σκληρά λιποσώματα για να εξασφαλίσουμε ένα συμπλήρωμα με την υψηλότερη δυνατή βιοδιαθεσιμότητα. Τα λιποσώματα του NiacinMax έχουν ειδικά σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας υψηλές ποσότητες φωσφατιδυλοχολίνης (PC) φαρμακευτικού βαθμού της υψηλότερης καθαρότητας. Αυτό το θρεπτικό είδος φωσφολιπιδίων κρατά τις κυτταρικές μεμβράνες σας υγιείς παρέχοντάς τους μια ζωτική μορφή θρέψης, και παράγει πραγματικά λιποσώματα με τη μεγαλύτερη αντοχή, σταθερότητα και βιοδιαθεσιμότητα. Με άλλα λόγια, η νιασίνη είναι καλύτερα προστατευμένή, απορροφάται καλύτερα και είναι πιο αποτελεσματική.

NiacinMax

Χρόνος απορρόφησης συμβατικού συμπληρώματος σε σύγκριση με το NiacinMax

Μόνο το NiacinMax χρησιμοποιεί τον μοναδικό συνδυασμό της τεχνολογίας λιποσωματικής εγκαψούλωσης και του συστήματος χορήγησης μέσω ψεκασμού για γρήγορη απορρόφηση και άμεση παράδοση στα κύτταρα. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και περίπου στο 100% βιοδιαθεσιμότητας, που μπορείτε να πάρετε από ένα συμπλήρωμα.

Ένα πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα νιασίνης… σε μικρότερη δόση;

Δεν υπάρχει έλλειψη φθηνότερων συμπληρωμάτων που περιέχουν υψηλότερες ποσότητες νιασίνης από το NiacinMax. Το NiacinMax περιέχει 15 mg νιασίνης ανά δόση, ενώ άλλα συμπληρώματα περιέχουν 100 mg ή περισσότερα ανά δισκίο ή κάψουλα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο δυνατά ή πιο αποτελεσματικά. Ακριβώς το αντίθετο.

Πρέπει να χρησιμοποιούν υψηλότερες δοσολογίες για να αντισταθμίσουν την ποσότητα της νιασίνης που θα καταστραφεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πέψης. Ίσως να νομίζετε ότι παίρνετε μια καλύτερη ευκαιρία αγοράζοντας ένα συμπλήρωμα με υψηλότερη δόση, αλλά τα αργά ποσοστά απορρόφησης και η κακή βιοδιαθεσιμότητα σημαίνει ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δουλέψουν και το ποσό της νιασίνης που καταλήγει στην κυκλοφορία του αίματος σας δεν είναι καθόλου κοντά στο ποσό που λέει στο μπουκάλι.

Το NiacinMax περιέχει λιγότερη νιασίνη από άλλα συμπληρώματα, αλλά η τεχνολογία λιποσωματικής εγκαψούλωσης σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύστημα χορήγησης το καθιστά πιο αποτελεσματικό από τα συμβατικά χάπια.

Η μοναδική τεχνολογία παράδοσης του NiacinMax σημαίνει ότι δεν θα βρείτε πιο ισχυρό συμπλήρωμα νιασίνης οπουδήποτε αλλού.

Παραγγείλετε το NiacinMax τώρα