Τα οφέλη του NiacinMax

Το NiacinMax σπάει το φράγμα που σας εμποδίζει από την επίτευξη της κορυφαίας σωματικής σας απόδοσης

Στο υπερανταγωνιστικό κόσμο του αθλητισμού, όπου ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μια μοναδική αντίδραση, ή ακόμα και μια πιο τονωμένη σωματική διάπλαση χωρίζει τους νικητές από τους ηττημένους, η βέλτιστη σωματική και πνευματική απόδοση είναι ζωτικής σημασίας. Αν δεν βρίσκεστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας, δεν είστε στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων.

Οξυγόνο. Υπεύθυνο για την παροχή έως και 90% της συνολικής σας ενέργειας, είναι το βασικό καύσιμο που τροφοδοτεί το σώμα και το μυαλό σας. Χωρίς επαρκή επίπεδα οξυγόνου οι επιδόσεις σας υποφέρουν. Αποκτήστε περισσότερο οξυγόνο στο αίμα σας και θα βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Το NiacinMax υποστηρίζει την κυκλοφορία οξυγόνου, προστατεύοντας τα κύτταρά σας από οξειδωτικά αποτελέσματα, επιτρέποντας σας να λειτουργήσετε στη μέγιστη σωματική και νοητική κατάσταση.

Υπάρχουν περισσότερα. Με την απόδοσή σας σε υπερφόρτωση θα χρειαστείτε κάποια υποστήριξη επισκευής και αποκατάστασης για να συμβαδίσετε με τις νέες απαιτήσεις του σώματός σας.

 

Είτε είστε στο γυμναστήριο, στο γήπεδο ή στο δρόμο, το NiacinMax θα ανεβάσει το παιχνίδι σας ανεξάρτητα από τον τύπο αθλητισμού σας.

Ξεκλειδώστε τις πραγματικές σας δυνατότητές με το NiacinMax – Αγορά Τώρα

Το NiacinMax υποστηρίζει τη ροή οξυγόνου περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής

Η ροή του αίματος σας είναι η παροχή ενέργειας στους μυς εργασίας σας, παρέχοντας ζωτικής σημασίας οξυγόνο, θρεπτικές ουσίες και ορμόνες για να τους κρατήσει ενεργούς και δυνατούς.

Αυτή η αύξηση σε οξυγόνο, θρεπτικές ουσίες και ορμόνες στους μυς σας βελτιώνει την αντοχή και την ισχύ σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προπονήστε σε υψηλότερη ένταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων σας.

Παρέχει, επίσης, περισσότερο οξυγόνο στον εγκέφαλό σας. Όπως και οι μύες σας, το μυαλό σας χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργεί σωστά. Το αυξημένο οξυγόνο στον εγκέφαλό σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωσή σας, δίνοντάς σας γρηγορότερες αντιδράσεις και ακριβέστερη λήψη αποφάσεων. Με τις αποφάσεις που γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τις ταχείες αντιδράσεις να είναι κρίσιμες για τη νίκη στο γήπεδο ή το στάδιο, μια ισχυρότερη σύνδεση μυαλού-μυών θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

Τα μεταβολικά απόβλητα όπως το γαλακτικό οξύ και το CO2 προκαλούν το εξουθενωτικό κάψιμο που βραχυκυκλώνει την απόδοσή σας. Η υγιής ροή αίματος απομακρύνει αυτά τα μεταβολικά απόβλητα γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, καθυστερώντας την κόπωση και το κάψιμο αρκετά ώστε να πετύχετε αυτές τις επιπλέον επαναλήψεις, βήματα ή χτυπήματα που θα σας τοποθετήσουν μπροστά από τους αντιπάλους σας – και θα σας κάνουν να τερματίσετε πρώτοι

Featured Product Image

Το NiacinMac με τη βιο-δομημένη νιασίνη και την άμεση παράδοση στα κύτταρα υποστηρίζει τη ροή αίματος περισσότερο από οποιαδήποτε νόμιμη ουσία. Δε θα βρείτε άλλο καλύτερο, πιο ισχυρό προϊόν νιασίνης πουθενά αλλού.

Η αγγειοδιαστολή προκαλεί το περίφημο «Κοκκίνισμα της Νιασίνης». Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τι να περιμένετε όταν παίρνετε το NiacinMax και γιατί το κοκκίνισμα από το NiacinMax είναι ηπιότερο από ότι οποιοδήποτε άλλο

Για αθλητές υψηλού επιπέδου, ακόμη και η ελάχιστη βελτίωση μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά. Η αξιοσημείωτη ικανότητα του NiacinMax να υποστηρίζει τη ροή οξυγόνου στους μυς σας, σε συνδυασμό με τις ισχυρές αγγειοδιασταλτικές επιδράσεις του, θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά για εσάς από την πρώτη στην τελευταία θέση.

Παραγγείλετε το NiacinMax τώρα

Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες προστατεύουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια από την βλάβη που προκαλείται από την άσκηση

Λόγω της συνεχούς έκθεσης τους στο οξυγόνο, τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι ευάλωτα σε οξειδωτική βλάβη. Η έντονη προπόνηση παράγει μεγάλες ποσότητες δραστικών μορφών οξυγόνου (ROS) και άλλες ελεύθερες ρίζες οι οποίες μπορούν τελικά να καταστρέψουν τα κύτταρά σας, μειώνοντας την αερόβια ικανότητά σας και επηρεάζοντας την απόδοσή σας. Ως αθλητές θα είστε πολύ πιο ευαίσθητοι στην οξειδωτική βλάβη – η διάρκεια ζωής των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας είναι περίπου 41.66% μικρότερη από τον μέσο όρο. Η ποδηλασία, το τρέξιμο, το κολύμπι και η άρση βαρών όλα έχει βρεθεί ότι προκαλούν βλάβη στα ερυθρά αιμοσφαίρια21,22. του αίματος.

Αν και η μερική παραγωγή ROS βοηθά τους μυς σας να προσαρμοστούν στην γυμναστική και οι μικρές ποσότητες οξειδωτικού στρες που προκαλούνται από την άσκηση ενεργοποιούν το φυσικό σύστημα αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού, η υπερβολική παραγωγή μπορεί να συντρίψει το σύστημά σας και να γίνει επιζήμια για την απόδοσή σας.

Το NiacinMax είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, δίνοντας στο σώμα σας μια επιπλέον γραμμή άμυνας ενάντια στη βλάβη των κυττάρων που προκαλείται από την άσκηση. Με τον έλεγχο του ρυθμού φθοράς των κυττάρων κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας, το NiacinMax σας βοηθά να διατηρήσει ένα βέλτιστο αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη μεγιστοποίηση της ικανότητας μεταφοράς οξυγόνου στο αίμα σας.

 

Smart αθλητές επιλέγουν NiacinMax

Από σπρίντερ Μπεν Τζόνσον να απογυμνωθεί από το 1988 100 χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του μετά από να βρεθεί ένοχος ντόπινγκ, το 2013 εισδοχή Λανς Άρμστρονγκ τη χρήση απαγορευμένων φαρμάκων για να κερδίσει επτά τίτλους του Tour de France στο 2016 ρωσική κρατική χορηγία σκάνδαλο ντόπινγκ, δεν υπάρχει έλλειψη ιστορίες της ευρείας χρήσης του ντόπινγκ στον αθλητισμό για να ενισχύσει τη φυσική απόδοση.

Όλοι οι αθλητές αναζητούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αλλά άγρια ​​ανταγωνιστικότητα και οι αυξανόμενες απαιτήσεις του αθλητισμού μπορεί να γυρίσει αδίστακτους αθλητές να απαγορευμένες ουσίες για να πάρει το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

Αλλά για τους έντιμους αθλητές που δεν επιθυμούν να διακινδυνεύσουν την καριέρα, τη φήμη και την ακεραιότητά τους στην προσπάθειά τους να γίνουν καλύτεροι, υπάρχουν νόμιμες, ηθικές στρατηγικές και ουσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των επιδόσεων και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Η χρήση βιταμινών όπως η νιασίνη από τους αθλητές είναι ένας νόμιμος, ηθικός τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας – χωρίς τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας με NiacinMax.

Προσθήκη στο καλάθι τώρα.