ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΙΑΣΙΝΗΣ

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ νιασίνη στο παρελθόν, θα είστε ήδη εξοικειωμένοι με το «Κοκκίνισμα της Νιασίνης». Έτσι, θα είστε πιθανώς ευτυχείς να ακούσετε ότι το κοκκίνισμα από το NiacinMax είναι πολύ λιγότερο έντονο από ό,τι εκείνα που θα έχετε βιώσει με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα νιασίνης. Ακόμα κι έτσι, αν δεν είστε προετοιμασμένοι για αυτό, το κοκκίνισμα μπορεί να σας τρομάξει- ακόμα και αν είναι ήπιο όπως το δικό μας. Αν δεν έχετε ακούσει για το κοκκίνισμα και αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε νιασίνη, ορίστε τι να πρέπει να περιμένετε όταν παίρνετε το NiacinMax:

Τι είναι το κοκκίνισμα της νιασίνης;

Περίπου 4-6 λεπτά μετά τη λήψη του NiacinMax, θα έχετε ένα αίσθημα καύσου στο πρόσωπο και το λαιμό σας, και μια μικρή ερυθρότητα στο δέρμα σας. Το δέρμα σας μπορεί να το αισθάνεστε ζεστό (κάπως σαν ήπιο ηλιακό έγκαυμα) και μπορεί να έχετε λίγη φαγούρα. Η αίσθηση θα μπορούσε επίσης να επεκταθεί στο στήθος, τα χέρια και τις παλάμες σας.

Αυτό είναι γνωστό ως το «Κοκκίνισμα της Νιασίνης». Συμβαίνει σε όλους και είναι εντελώς ακίνδυνο. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι το απολαμβάνουν πολύ. Το κοκκίνισμα είναι προσωρινό και θα φύγει μέσα σε περίπου 10 λεπτά.

Θα έχετε το κοκκίνισμα κάθε φορά που παίρνετε το NiacinMax. Θα είναι πιο έντονο την πρώτη φορά που θα το πάρετε, αλλά καθώς το σώμα σας δημιουργεί ανοχή σε αυτό θα γίνεται πιο ήπιο κάθε φορά.

Το κοκκίνισμα χωρίς να γίνετε σαν αστακός με το NiacinMax

Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ στο διαδίκτυο για να βρείτε ιστορίες ανθρώπων που γίνονται κόκκινοι σαν αστακός από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, που νιώθουν σαν έπεσαν πάνω σε κάκτο ή που αποφεύγουν να βγουν έξω κατά τη διάρκεια του κοκκινίσματος λόγω της ερυθρότητας. Εάν έχετε πετύχει κάποια από αυτές τις ιστορίες τρόμου ή είχατε μια κακή εμπειρία κοκκινίσματος στο παρελθόν, δεν θα σας κατηγορήσουμε που έχετε κάποιες αμφιβολίες για το NiacinMax!

Αλλά μην αφήνετε το κοκκίνισμα να σας εμποδίσει να δοκιμάσετε το NiacinMax. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα νιασίνης, η εμπειρία κοκκινίσματος που θα έχετε με το NiacinMax είναι εξαιρετικά ήπια, και δεν θα καταλήξετε σαν αστακός. Αυτό συμβαίνει λόγω του τρόπου που βιοοικοδομούμε τη νιασίνη μας και της χρήσης ενός γρήγορα απορροφήσιμου συστήματος παράδοσης και διάλυσης της νιασίνης, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να μειώσουμε τη δύναμη της νιασίνης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ ήπιο κοκκίνισμα – αλλά χωρίς την αραίωση των τελικών αποτελεσμάτων. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας εκπλήσσονται ευχάριστα όταν δοκιμάζουν το NiacinMax για πρώτη φορά και συνειδητοποιούν πόσο ήπιο είναι στην πραγματικότητα το κοκκίνισμα.

Το κοκκίνισμα σημαίνει ότι λειτουργεί

Μπορεί να αποτελεί μια μικρή ενόχληση για μερικούς ανθρώπους, αλλά το κοκκίνισμα είναι κάτι καλό. Είναι η σταθερή φυσική και ορατή απόδειξη ότι έχετε πάρει το αυθεντικό και ότι η νιασίνη λειτουργεί.

Η νιασίνη είναι ένα αγγειοδιασταλτικό – διαστέλλει όλα τα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα σας. Αυτό επιτρέπει σε περισσότερο αίμα να ρέει μέσα από αυτά, παρέχοντας περισσότερες θρεπτικές ουσίες, οξυγόνο και ορμόνες στα κύτταρα σας και αφαιρώντας πιο πολλά τοξικά απόβλητα, όπως το διοξείδιο του άνθρακα από αυτά.

img-expanding-blood-vessels

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αιμοφόρων αγγείων. Τα μεγαλύτερα είναι οι αρτηρίες που μεταφέρουν το αίμα από την καρδιά. Αυτές οι αρτηρίες γίνονται όλο και μικρότερες καθώς εκτείνονται από την καρδιά, και στο τέλος κάθε μεγάλης αρτηρίας είναι ένα μεγάλο δίκτυο μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων που ονομάζονται τριχοειδή αγγεία. Αυτά τα τριχοειδή αγγεία είναι τόσο μικρά που τα κύτταρα του αίματος μπορούν να περάσουν μέσα από αυτά μόνο ένα τη φορά.

Το NiacinMax κάνει ακόμα και τα πιο μικρά τριχοειδή αγγεία σας να επεκταθούν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να μεταφέρουν δύο ή τρία κύτταρα αίματος ταυτόχρονα. Αυτό αυξάνει σημαντικά τη ροή του αίματος σε όλα τα τριχοειδή αγγεία σας, προκαλώντας την ορμή του αίματος σε όλους τους τομείς που παρέχονται από αυτά.

Είναι αυτή η επέκταση των τριχοειδών αγγείων σας που προκαλεί το κοκκίνισμα της νιασίνης. Επειδή υπάρχουν πολλά τριχοειδή αγγεία κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας, η ορμή του αίματος μέσα από αυτά προκαλεί το προσωρινό κοκκίνισμα στο δέρμα σας. Όταν βιώνετε το κοκκίνισμα, ξέρετε ότι η νιασίνη λειτουργεί. Και σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα νιασίνης, θα το βιώσετε μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη του NiacinMax, αποδεικνύοντας ότι είναι τόσο βιοδιαθέσιμο και ταχείας δράσης όσο λέμε ότι είναι.

 

Τι γίνεται με το αίσθημα φαγούρας;

Δεν νιώθουν όλοι φαγούρα όταν παίρνουν το NiacinMax, αλλά αν εσείς την νιώσετε, αυτή προκαλείται από την ισταμίνη. Η ισταμίνη είναι μια φυσική χημική ουσία που παράγεται από τα κύτταρα σας, όταν το σώμα σας βρίσκεται υπό επίθεση (γι ‘αυτό παίρνετε αντιισταμινικά για την καταπολέμηση των αλλεργιών). Η ξαφνική αύξηση των τοξινών που ρέουν έξω από τα κύτταρα σας, ως αποτέλεσμα της αύξησης της ροής του αίματος προκαλεί την παραγωγή ισταμίνης. Και δυστυχώς, η ισταμίνη προκαλεί φαγούρα. Αν έχετε ποτέ υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα, θα έχετε ήδη βιώσει το τσούξιμο, την αίσθηση φαγούρας που προκαλείται από την ισταμίνη. Είναι ακίνδυνη, και πάλι, είναι πολύ ήπια και μόνο προσωρινή. Θυμηθείτε, το κοκκίνισμα της νιασίνης θα γίνεται λιγότερο έντονο κάθε φορά που παίρνετε το NiacinMax.

Γιατί δεν πρέπει να αγοράσω κάποια νιασίνη που δεν προκαλεί κοκκίνισμα αντ ‘αυτού;

Η νιασίνη που δεν προκαλεί κοκκίνισμα (μερικές φορές ονομάζεται εκτεταμένη ή βραδείας απελευθέρωσης νιασίνης) δεν θα προκαλέσει το κοκκίνισμα, διότι είναι νιασιναμίδη – ένα διαφορετικό είδος νιασίνης. Η νιασιναμίδη ανοίγει μόνο τα βαθιά εσωτερικά αιμοφόρα αγγεία, όχι τα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας και στους μυς σας – που είναι ακριβώς τα σημεία που θέλετε να ρέει περισσότερο αίμα.

(Πίνακας)
Νιασίνη Χωρίς Κοκκίνισμα(Νικοτιναμίδη)
NiacinMax
(Νικοτινικό οξύ)
Ανοίγει τα βαθιά, εσωτερικά αιμοφόρα αγγεία
Ανοίγει τα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία
Αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς
Βελτιώνει τη φυσική απόδοση

Το NiacinMax περιέχει νικοτινικό οξύ – το είδος της νιασίνης που προκαλεί το κοκκίνισμα. Θυμηθείτε, το κοκκίνισμα προκαλείται από την επέκταση των τριχοειδών αγγείων σας για να επιτραπεί σε περισσότερο αίμα να ρέει μέσα από αυτά. Έτσι, αν δεν έχετε το κοκκίνισμα, δεν έχει γίνει πραγματική αγγειοδιαστολή. Πράγμα που σημαίνει ότι οι μύες σας δεν θα πάρουν αυτή την αύξηση σε οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να μπορέσετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Το οποίο είναι εντάξει, αν χρησιμοποιείτε τη νιασίνη για κάποια από τα άλλα πολλά οφέλη της, όπως η μείωση της χοληστερόλης28,29,30,αλλά ως αθλητής, θα πρέπει να έχετε το κοκκίνισμα της νιασίνης. Είναι η απόδειξη ότι το NiacinMax έχει φτάσει στο αίμα σας και λειτουργεί. Αγκαλιάστε το!

Διάβασα ότι μπορώ να αποφύγω το κοκκίνισμα της νιασίνης με τη λήψη της νιασίνης μαζί με το φαγητό. Είναι αλήθεια?

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά όταν λαμβάνετε νιασίνη με τροφή, η παρουσία λιπών παρεμβάλλεται στις προκαλούμενες από άσκηση χημικές μεταβολές που αυτή προκαλεί. Για αυτό σας συμβουλεύουμε να λαμβάνετε το NiacinMax το πρωί με άδειο στομάχι.

Μόλις αποκτήσω ανοχή στο κοκκίνισμα, αν σταματήσω να παίρνω το NiacinMax θα εξακολουθώ να έχω το κοκκίνισμα όταν αρχίσω να το παίρνω και πάλι;

Ναι. Το κοκκίνισμα θα είναι πιο έντονο και πάλι όταν αρχίσετε να παίρνετε το NiacinMax μετά από ένα διάλειμμα, αλλά δεν θα είναι τόσο έντονο όσο την πρώτη πρώτη φορά. Η ανοχή σας επίσης θα χτιστεί ξανά πολύ πιο γρήγορα.

Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας με το NiacinMax.

Παραγγείλετε το NiacinMax τώρα