Οι Συχνές Ερωτήσεις

 • Η νιασίνη (νικοτινικό οξύ) είναι μια μορφή βιταμίνης Β3. Η κύρια λειτουργία της είναι να βοηθήσει τα κύτταρα σας να μετατρέψουν πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες σε ενέργεια. Με άλλα λόγια, απελευθερώνει ενέργεια από τα τρόφιμα.

  Η νιασίνη είναι επίσης απαραίτητη για την υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ανοσολογική λειτουργία και είναι ζωτικής σημασίας για πάνω από 50 άλλες διαφορετικές διαδικασίες στο σώμα, όπως:

  ● Κυτταρική αναπνοή – η νιασίνη είναι μια αναπνευστική βιταμίνη που οξυγονώνει το σώμα
  ● Βελτιώνει την κυκλοφορία μέσω της διάλυσης των αιμοφόρων αγγείων
  ● Προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες από ελεύθερες ρίζες
  ● Βοηθά στην απομάκρυνση των λιπών (τριγλυκεριδίων) από τους ιστούς και την ροή του αίματος
  ● Βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
  ● Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
  ● Βοηθά στην πέψη μέσω της αύξησης της παραγωγής υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι
  ● Βοηθά στη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού
  ● Προωθεί και διατηρεί υγιές το δέρμα και τα μαλλιά
  ● Ελέγχει τα επίπεδα χοληστερόλης και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την HDL (καλή) χοληστερόλη έως και κατά 18%

  Ο ρόλος της νιασίνης στην παραγωγή ενέργειας την καθιστά εξαιρετικά σημαντική για την παροχή καυσίμου για την προπόνηση των αθλητών, των bodybuilder και για όσους συμμετέχουν σε μια τακτική σωματική δραστηριότητα. Αλλά αυτό που την κάνει τόσο ευεργετική για τη βελτίωση της απόδοσης είναι η ικανότητά της να αυξάνει τη ροή του αίματος.

  Με την αύξηση της ροής του αίματος, το NiacinMax αυξάνει την παροχή οξυγόνου, θρεπτικών ουσιών και ορμονών στους μυς που εργάζονται, βελτιώνοντας την ενέργεια και την αντοχή σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.

  Βοηθά επίσης στη βελτίωση της ανάπτυξης των μυών σας και στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης.

  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το πώς το NiacinMax μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σας.

 • Κάθε δόση NiacinMax (3 ψεκάσματα) περιέχει 15 mg καθαρού νικοτινικού οξέος (βιταμίνη B3).

  Supplement Facts

  Serving Size: 3 Sprays (15mg)

  Serving per Bottle: 45

  Amount Per Serving%NRV
  Niacin Vitamin B3 (As Nicotinic Acid) USP15mg100%

  * % Nutrient Reference Value (%NRV) not established

  INGREDIENTS: Aqua, Sorbitol, Xylitol, Niacin (Nicotinic Vitamin B3), Xanthan Gum, Citric Acid
  Solution, Potassium Sorbate, Peppermint Essential oil (Mentha Piperata).

 • Τα άλλα συμπληρώματα πρέπει να περάσουν μέσα από το στομάχι σας πριν από την είσοδο στο αίμα σας, το οποίο μειώνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητα τους. Υποβαθμίζονται από τα οξέα του στομάχου σας, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να λειτουργήσουν, και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Το NiacinMax διαλύεται στη γλώσσα σας και εισέρχεται στο αίμα σας μέσα σε μόλις 4-6 λεπτά, επιτρέποντας στη νιασίνη να λειτουργήσει αμέσως χωρίς παρενέργειες. Βιοοικοδομούμε τη νιασίνη μας με λιποσώματα, τα οποία, μαζί με το σύστημα χορήγησης και διάλυσης της δίνουν στο NiacinMax την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα από οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα νιασίνης.

  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ειδική σύνθεση και τη μοναδική μέθοδο παράδοσης του NiacinMax.

 • Η νιασίνη έχει κερδίσει τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των αθλητών αντοχής λόγω της ικανότητάς της να αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου που μεταφέρεται στο αίμα, γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικό ευεργετικό αντίκτυπο στην αθλητική απόδοση και την αντοχή.

  Για τον ίδιο λόγο, οι bodybuilders που επιθυμούν να αυξήσουν τον όγκο και την ένταση της προπόνησής τους, μπορούν και αυτοί να κερδίσουν πολύ από τη χρήση της νιασίνης.

  Είτε τρέχετε, κολυμπάτε κάνετε ποδήλατο, είτε είστε αθλητής στίβου ή αθλητής τριάθλου Ironman, θα επωφεληθείτε από τις ισχυρές επιδόσεις βελτίωσης της απόδοσης του NiacinMax τόσο σε ψυχαγωγικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ανεξάρτητα από το άθλημά σας.

 • Το NiacinMax είναι διαθέσιμο μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα Niacin Max.

 • Επειδή η νιασίνη είναι μια απαραίτητη βιταμίνη (βιταμίνη Β3) που όλοι χρειαζόμαστε, το NiacinMax είναι 100% ασφαλές στη χρήση. Το NiacinMax παρασκευάζεται με 100% καθαρά, φαρμακευτικά υλικά και συστατικά.

 • Η χρήση των καθαρών συμπληρωμάτων βιταμίνης από τους αθλητές είναι νόμιμη. Η νιασίνη είναι μια μορφή της βιταμίνης Β3, καθιστώντας το NiacinMax έναν νομικό και ηθικό τρόπο για να μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, η νιασίνη δεν είναι παρούσα στην διεθνή πρότυπη απαγορευμένη λίστα της WADA (World Anti-Doping Agency).

 • Ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο εσωτερικό του στομάχου, ειδικά όταν λαμβάνονται με άδειο στομάχι. Το μοναδικό σύστημα χορήγησης ψεκασμού του NiacinMax σημαίνει ότι η νιασίνη απορροφάται αμέσως στην κυκλοφορία του αίματός σας χωρίς να περάσει από το στομάχι σας, οπότε δεν προκαλεί παρενέργειες.

 • Παρά το γεγονός ότι η νιασίνη είναι μια βιταμίνη, θα πρέπει να ελέγξετε με το γιατρό σας εάν είναι ασφαλές για σας να τη χρησιμοποιήσετε αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, πάσχετε από ηπατική ή νεφρική νόσο, καρδιακή νόσο, διαβήτη, έλκος στομάχου, ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιατρική κατάσταση.

 • Ναι, αλλά η παρενέργεια που θα βιώσετε με το NiacinMax είναι πολύ ήπια. Η νιασίνη προκαλεί μια αίσθηση μυρμηκίασης συνοδευόμενη από ερυθρότητα του δέρματος. Αυτό προκαλείται από τη νιασίνη που επεκτείνει τα αιμοφόρα αγγεία σας, πράγμα που αυξάνει τη ροή του αίματός σας.

  Χωρίς αυτό το αγγειοδραστικό αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την αύξηση της παροχής οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών σε όλο το σώμα σας. Το αποτέλεσμα αυτό είναι απόδειξη ότι η νιασίνη λειτουργεί και θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Θα γίνεται λιγότερο έντονο κάθε φορά που λαμβάνετε το NiacinMax.

  Μάθετε περισσότερα για το κοκκίνισμα της νιασίνης εδώ.

 • Μια δόση NiacinMax αποτελείται από 3 ψεκασμούς και σας παρέχει 15mg νιασίνης.

 • Κάθε φιάλη περιέχει 135 ψεκασμούς, το οποίο είναι αρκετό για 45 δόσεις NiacinMax.

 • Το NiacinMax διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα στη γλώσσα σας. Εισέρχεται στο αίμα σας μέσα σε περίπου 4-6 λεπτά.

 • Το NiacinMax έχει μια ήπια γεύση μέντας.

 • Παραδίδουμε το NiacinMax παγκοσμίως.

 • Η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως από το που ζείτε ή από το ποσό της παραγγελίας σας.

  Η υπηρεσία αυτόματης επαναπλήρωσής μας περιλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

 • Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσα σε 24-48 ώρες. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 3-7 ημέρες. Παράδοση εντός της Ευρώπης θα διαρκέσει από 3-10 εργάσιμες ημέρες. Παράδοση στον Καναδά, την Αυστραλία και τον υπόλοιπο κόσμο θα πρέπει να αναμένεται μέσα σε 5-15 εργάσιμες ημέρες.

 • Η υπηρεσία αυτόματης αναπλήρωσης σας επιτρέπει να λαμβάνετε τακτικές παραδόσεις NiacinMax, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ. Επιλέξτε την αυτόματη αναπλήρωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας και θα σας παραδίδουμε το NiacinMax σας κάθε δύο, τέσσερις ή έξι εβδομάδες. Απλά πείτε μας πόσα μπουκάλια NiacinMax θέλετε και πόσο συχνά θέλετε να παραδοθούν και θα κάνουμε τα υπόλοιπα.
  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία αυτόματης επαναπλήρωσης του NiacinMax.

   

 • Ναί. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι το NiacinMax θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας που αν είστε λιγότερο από 100% ικανοποιημένοι, θα σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων (εκτός από τυχόν έξοδα αποστολής) όταν επιστρέψετε τα αχρησιμοποίητα NiacinMax σας στην αρχική του συσκευασία εντός 67 ημερών από την παραλαβή της παραγγελία σας.

 • Ναί. Η παραγγελία NiacinMax σας υπόκειται σε ασφαλή επεξεργασία χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 2048-bit. Αυτό είναι το ίδιο επίπεδο ασφαλείας που χρησιμοποιούν όλες οι κορυφαίες τράπεζες.

 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς προϊόντων μας 24/7 καλώντας στο +44 (0) 208 787 5981 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@niacinmax.com.

Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας με το NiacinMax.

Παραγγείλετε το Νιασίνη Max τώρα